Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Wegmarkeringen
 3. Wegenverf en vloertape
sorteer op

Wegenverf en vloertape

Wegenverf, vloertape en markeringstape

Bekijk hieronder ons doe-het-zelf assortiment voor het aanbrengen van markering en/of belijning. 
Zoals wegenverf spuitbussen in verschillende kleuren met bijbehorende lijnentrekker, ook wel lijnspuitwagen of markeerwagens genoemd. Gebruik je liever markeringstape als vloermarkering? Kies dan onze vloertape. De vloermarkeringstape is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals geel zwart of rood wit gestreept of in een egale kleur en optioneel met anti-slip korrel leverbaar.

Meer productcategorieën: