Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl Verkeersbord.be VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Terrein- en weginrichting
 3. Trottoirpalen
sorteer op

Trottoirpalen

Bestel hier de originele Amsterdammertje & Hagenaartjes!

Trottoirpaaltjes nodig? Wij produceren de originele Amsterdammertjes en Hagenaartjes. 
Een icoon onder de troittoirpalen, de klassieke Amsterdammertjes en Hagenaartjes. Overal fraai toe te passen door zijn fraaie tijdloze vormgeving. Naast de originele stalen Amsterdammertjes en Hagenaartjes met stadswapen in reliëf, zijn de conische trottoirpaaltjes ook verkrijgbaar zonder wapen en in elke gewenste RAL kleur te coaten.

Bekijk daarnaast ons assortiment overige trottoir- & afzetpaaltjes!

Meer productcategorieën: