Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Basisproducten
 3. Reflecterende folie klasse 3
sorteer op

Reflecterende folie klasse 3

Diverse kleuren reflecterende folie klasse 3 op maat kopen? 

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment reflecterende folies. Je kan kiezen uit diverse standaard kleuren klasse 3 reflecterende folies. Naast de mogelijkheid om strekkende meter(s) reflecterend materiaal te bestellen kunnen wij het ook voor je in stukken en eigen vormen snijden. Wit reflex klasse 3 kan ook worden voorzien van een geprinte Full-colour opdruk die standaard wordt voorzien van een anti-graffiti laminaat. FLUOR reflex Geel en FLUOR reflex Geel-Groen kunnen wij voorzien van een zwarte en/of rode print die vervolgens ook wordt afgelamineerd. Onze reflecterende folies en prints zijn van hoogwaardige kwaliteit. Voor klasse 3 reflecterende folie is de bescherming 15 jaar tegen verkleuring door UV straling.

Klik hier voor meer informatie over onze reflecterende folies

Meer productcategorieën:

Informatie: Reflecterende folie klasse 3

Avery Dennison T-7500B-serie Microprismatische retroreflecterende film voor permanente en tijdelijke verkeersborden, is een hoogwaardig, duurzaam, microprismatisch retroreflecterend materiaal met een drukgevoelige lijmlaag. De unieke microprismatische constructie biedt een hoge mate van retroreflectiviteit voor veeleisende verkeerssituaties.

- Omni-directioneel
- Microprismatisch met hoge intensiteit
- Retroreflecterende prestaties
- In de praktijk bewezen lange termijn duurzaamheid
- Uniform visueel uiterlijk overdag en 's nachts