Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Afzetmateriaal / wegwerkzaamheden
 3. Werkverkeer
sorteer op

Werkverkeer

Werkverkeer sticker, autobord, magneet sticker of zuignap kopen?

Bekijk hieronder al onze autobord werkverkeer stickers, magneetborden, stickers of zuignap in verschillende afmetingen. De volledig reflecterende werkverkeer stickers zijn uitgevoerd in FLUOR geel klasse 3 voor optimale zichtbaarheid, ook overdag. De zwarte opdruk werkverkeer wordt uitgevoerd in het voorgeschreven lettertype ANWB/RWS Eex volgens CROW publicatie 96a/b. De autobord werkverkeer magneet sticker of zuignap bordjes zijn uitermate geschikt voor eenvoudig montage in bedrijfsauto of op de auto. Alle producten zijn volledig geel reflecterend en fluorescerend t/m 15 jaar garantie op de werking van de reflecterende folie en de kleur.

Meer productcategorieën:

Informatie: Werkverkeer

Herkenbaar als werkverkeer de weg op, met de juiste markeringen en een officieël zwaailicht.