Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Parkeerborden
 3. Parkeerborden (verboden)
sorteer op

Parkeerborden (verboden)

Personaliseer parkeerverbod borden SignEditor

Verkeersborden verboden te parkeren & niet parkeren borden

Niet parkeren bord kopen? Geef met een van onze verkeersborden parkeerverbod of verboden te parkeren borden duidelijk aan dat er een parkeerverbod van toepassing is. Combineer een niet parkeren bord  RVV E1 (verboden te parkeren) met aanvullende teksten zoals uitgezonderd bezoekers, bewoners of medewerkers. Maak combinaties, zoals een verboden te parkeren bord met pictogram uitrit vrijlaten of verboden toegang artikel 461. Stel zelf jouw niet parkeren bord samen voor eigen terrein.

Meer productcategorieën:

Alle niet parkeren borden en verboden te parkeren verkeersborden vind je bij informatiebord.nl

Een parkeerverbod realiseren? Dit kan met een parkeerverbodsbord of een niet parkeren bord. Een parkeerverbod bord E1 bijvoorbeeld. bord E1 is het officiële verkeerssymbool voor een parkeerverbod bord. Combineer dit met een eigen tekst en je hebt een duidelijk bord verboden te parkeren voor jouw eigen terrein of prive terrein.  Je vindt hier alle parkeerverbod borden voor jouw bedrijventerrein, eigen terrein of priveterrein zodat op jouw terrein altijd een juist parkeerbeleid wordt gehanteerd.  Al onze parkeerverbod borden zijn uitgevoerd als duurzame, reflecterende verkeersborden parkeerverbod en worden geheel binnen de kaders van het RVV reglement geproduceerd.

Start nu met ontwerpen & bestel