Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Afzetmateriaal / wegwerkzaamheden
 3. Tijdelijke verkeersborden
sorteer op

Tijdelijke verkeersborden

Omleidingsborden en tijdelijke tekstborden nodig voor wegafzettingen bij werk in uitvoering?

Bij ons ontwerp en bestel je eenvoudig tijdelijke omleidingsborden en gele verkeers- en teksten voor werk in uitvoering, wegwerkzaamheden en afzettingen. Afzetborden met eigen tekst, pictogrammen en logo's. Wij leveren maatwerk en standaard omleidingsborden waarmee veilig werken aan de weg en een goede doorstroming van het verkeer gegarandeerd zijn. 

Meer productcategorieën:

Informatie: Tijdelijke verkeersborden

Tekstborden met een gele rand en reflecterende folie conform de geldende eisen bij wegafzettingen en werken in uitvoering. De afwerking met klasse III reflecterende en FLUORICERENDE folie maakt dat de omleidingsborden niet alleen bij duisternis maar ook overdag (refelcteerd UV-licht) extra attentiewaarde heeft.

Bij een tijdelijke weg omleiding of wegafzetting zijn altijd gele verkeersborden nodig met een specifieke opdruk omdat deze bij elke situatie weer anders is. Denk hierbij aan straatnamen of een begin en einddatum van de wegwerkzaamheden. Bij ons ontwerp je zelf een breed scala aan tijdelijke verkeersborden en omleidingsborden. Bewerk gelijk online jouw benodigde borden en bestel.