Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Veiligheidsspiegels

Veiligheidsspiegels

Veiligheidsspiegel kopen? 

Bekijk ons assortiment veiligheidsspiegels, zoals Industriespiegels, bolspiegels en observatiespiegels. 
De Veiligheidsspiegels voor werkplaatsen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en voorzien van extra opvallend geel/zwart kader. Veiligheidsspiegel, zoals bolle spiegels en observatiespiegels zijn ook verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. 

Kies een productcategorie:

Informatie: Veiligheidsspiegels

Veiligheidsspiegels

Verkeersspiegelkopen.nl levert een breed scala aan Veiligheidsspiegels in verschillende afmetingen, uitvoeringen en materiaalsoorten, zodat er voor elke situatie een geschikte veiligheidsspiegel is. Weet je niet precies welke veiligheidsspiegel je nodig hebt voor jouw specifieke siuatie?
Gebruik onze unieke keuzehulp! ➔ Klik hier om de keuzehulp te starten

 • kies voor Acryl, Polycarbonaat, RVS of Veiligheidsglas
 • de afmeting van de spiegel bepaalt de kijkafstand. Deze staat altijd op de productpagina!
 • met of zonder extra opvallend rood/wit kader (rondom het beeldvlak van de spiegel)