Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Over Informatiebord

Over Informatiebord.nl 

Onderdeel van TrafficSupply

 TrafficSupply Holding BV

Informatiebord.nl is al sinds 2006 dé nr.1 webshop in de verkeersbranche. Per juli 2017 is Informatiebord.nl in een nieuwe structuur doorontwikkeld in samenwerking met een aantal ervaren ondernemers in een nieuwe overkoepelende merknaam: TrafficSupply. De merknamen en webshops blijven afzonderlijk bestaan, maar alle activiteiten gaan sindsdien verder onder 'de paraplu' van TrafficSupply BV.
Bezoek de website van TrafficSupply voor meer informatie >

Onafhankelijke klantbeoordelingen 4,8 (van 5) via Trustpilot *****

 
Trustpilot 5 sterren voor TrafficSupply

Trustpilot is een open platform voor het delen van echte beoordelingen van online shopping-ervaringen. Authentieke beoordelingen van echte klanten geven een betrouwbaar beeld van het serviceniveau van een bedrijf. We sporen ook andere bedrijven aan om door hun klanten beoordeeld te worden. Trustpilot zorgt er onafhankelijk voor dat beoordelingen betrouwbaar zijn. meer informatie

 Vooruitbetalen of gewoon achteraf op factuur!

Vooruitbetalen

Bij deze betaalmethodes kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen via je eigen bank of creditcard maatschappij. Je rekent af in een beveiligde en vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van de bank. 


Achteraf betalen op factuur?.. dat kan zeker* maar je profiteert dan niet van de betalingskorting als je er voor kiest om de betaling direct af te handelen.

Meer informatie / onze voorwaarden

Gegevensbeveiliging via SSL

Geotrust Al je persoonlijke gegevens worden op beveiligde wijze naar onze server verzonden door middel van een gecertificeerde SSL verbinding.

Bekijk de bedrijfsfilm van TrafficSupply B.V.