Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaalt u direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash of Creditcard? Dan krijgt u van ons tot wel 5% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 12 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

Webshop 

Onafhankelijke klantbeoordelingen 9,1 via Trustpilot *****

 Safe2Shop

Trustpilot is een open, community-gebaseerd platform voor het delen van echte beoordelingen van online shopping-ervaringen. Wij zijn van mening dat authentieke beoordelingen van echte klanten het beste beeld schetsen van het serviceniveau van een bedrijf. We sporen bedrijven aan om door hun klanten beoordeeld te worden. Samen met onze community werken we er hard aan om te verzekeren dat beoordelingen accuraat zijn.  meer informatie

 Vooruitbetalen of gewoon achteraf op factuur!

Vooruitbetalen

Bij deze betaalmethodes kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen via uw eigen bank of creditcard maatschappij. U rekent af in een beveiligde en vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van de bank. 


Achteraf betalen op factuur?.. dat kan zeker* maar u profiteerd nu van tot wel 5% betalingskortingen exclusief de verzendkosten, als u er voor kiest om de betaling direct af te handelen.

Meer informatie / onze voorwaarden

Uw gegevens veilig versleuteld over het internet

Geotrust Al uw persoonlijke gegevens worden op beveiligde wijze naar onze server verzonden door middel van een gecertificeerde SSL verbinding.

Over Informatiebord.nl