Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 12 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

sorteer op

Afzetmaterialen / Werk in uitvoering > Afzetkegels (pylonnen)

Meer productcategorieŽn:

Afzetmaterialen / Werk in uitvoering > Afzetkegels (pylonnen)

Pylonnen (pionnen) / afzetkegels

Informatiebord.nl biedt u duurzame, fluoriserende afzetkegels in diverse maatvoeringen. De pylonnen (of pionnen) zijn eventueel afgewerkt met een reflecterende folie en een verzwaarde voet. U heeft de keuze uit rood/oranje/wit of helemaal oranje pylonnen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.